Aktív kikapcsolódás

Megannyi kaland vár a Mecsek környékén, ha útnak indulnál. Gyalogosan, kerékpárral, autóval is bejárhatod a környéket. Sőt, akár kenutúrán is részt vehetsz.

Mecsextrém

A Mecsextrém Park egy hatalmas "játszótér" kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Izgalmas, változatos lehetőségeket kínál, melyek között minden korosztály megtalálja a kedvére való programot. Kérd recepciós Kollégáinktól a 20%-os kedvezményre jogosító kuponunkat!

MecseXplorer

Az épület alsó szintjén található 140 m2-en a MecseXplorer interaktív kiállítás, mely érintőképernyős terminálok, digitális terepasztal, VR szemüvegek mellett hagyományos játékelemekkel egyaránt igyekszik bemutatni a Mecseket, mint a térség kiemelkedő természeti és turisztikai látványosságát. Látványos installációval jelenik meg a szervezett természetjárás témaköre, vagy akár a bányászat is (Betyár-tanya turistaház, Bányamodell). Fagyár mutatja be a fotoszintézis folyamatát, digitális terepasztalon pedig a madártávlatból barangolhatjuk be a Mecseket. A Mecsek Discovery Center telefonos applikációban a kiállításhoz és a közeli Mókus tanösvényhez egyaránt találunk további érdekes tartalmakat. A látogatóközpont a családokat, egyéni látogatókat a tanév ideje alatt hétvégi nyitva tartással várja szombat-vasárnap 10:00 és 16:00 között. A nyári szünidőben hosszabb nyitva tartással 10:00 – 18:00 között már szerdától vasárnapig látogatható. A kiállítás megtekintésének időigénye 1,5 – 2 óra.

Katica Tanya

A Katica Tanya szolgáltatásait elsősorban kisgyerekes családoknak ajánljuk, de minden korosztály számára tartalmas, természetközeli, aktív pihenést és szórakozást garantál. A hagyományos életmódot felelevenítő élményparadicsom Somogy megyében, a Zselic szívében, 10 hektáros területen várja a látogatókat, Sikondától ~72 kilométerre! Részletes információk: https://katicatanya.hu/

Püspökszentlászló

Kenutúrák a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságának szervezésében

Kenutúrák Gemencen A túrák Baja-Dunafürdőről indulnak, a Bárka Pihenőháztól, ami Sikondától ~80 km. Kenutúrák a Külső-Bédán A túrák Kölkedről, a Fehér Gólya Múzeumtól indulnak, ami Sikondától ~65 km. Dráva, Fekete-víz A túrák a szaporcai Ős-Dráva Látogatóközponttól indulnak, ami Sikondától ~57 km.
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként ajánlatainkról, akcióinkról!

Feliratkozásommal elfogadom a HRK Management GmbH hírlevél általános szerződési feltételeit. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható. Az említett személyes adatokat a hírlevél kiküldéséhez használjuk fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.