Impresszum

Az esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.
Ambient Hotel Sikfürdő Szolgáltató Kft.
  • üzemeltető: Sikfürdő Szolgáltató Kft.
  • Székhely: 7300 Komló, Fürdő utca 5
  • Cégjegyzékszám: 02-09-074324
  • Adószám: 14816365-2-02

Tel.: +36 70 340 1398
E-mail: sales@hotelambient.hu

 

A honlapunkon feltöltött tartalommal kapcsolatos felelősség vállalás:

Honlapunk tartalmát alapos gondossággal és legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. Az oldalak naprakészségéért, vagy pontosságáért azonban felelősséget nem áll módunkban vállalni.

A külső hivatkozásokkal kapcsolatos felelősségvállalás:

Honlapunk harmadik felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz (“külső linkek”). Mivel ezeknek a weboldalaknak a tartalma nem cégünk ellenőrzése alatt áll , ezért nem vállalunk felelősséget ezen tartalmakért. Minden esetben a kapcsolódó weboldalak üzemeltetője felel a szolgáltatott információk tartalmáért és hitelességéért.. Amint egy esetleges törvény megsértése tudomásunkra jut, azonnal eltávolítjuk a kérdéses hivatkozást.

Szerzői jogok:

Az ezen a weboldalon közzétett tartalmakat a magyar szerzői jogi törvényei szabályozzák. A szerzői jogi törvény hatályán kívül eső bármilyen másolás, feldolgozás, terjesztés vagy bármilyen felhasználási forma megköveteli a szerző vagy szerzők előzetes írásbeli hozzájárulását.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként ajánlatainkról, akcióinkról!

Feliratkozásommal elfogadom a HRK Management GmbH hírlevél általános szerződési feltételeit. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható. Az említett személyes adatokat a hírlevél kiküldéséhez használjuk fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.