Programajánló

Augusztusi hosszú hétvége programja

  08.17. Szombat:
 • 14:00: zenés Aquatorna a kültéri medencében, kicsiknek, nagyoknak egyaránt
 • Szaunafelöntések: 1. 15.30: Piros (grapefruit, rozmaring, sör, kubeba) 2. 16:30: Fehér (vanília, citromfű, kámfor, ho-fa) 3. 17:30: Zöld (lucfenyő, cseresznyevirág, nyírfa, atlaszcédrus + citrom)
 • 18:00 -21:00: Jazz gitár est Boros Antival a lobbyban
 • 18:00-tól: esti animátor programok gyereknek: Disney mesevetítés a Konferenciaterem előterében, babzsákokkal.

  08.18. Vasárnap:
 • 14:00: zenés Aquatorna a kültéri medencében
 • Szaunafelöntések a SPA-n 1. 15:30: Magyarok kenyere (kávé + vanília, citromfű, sör, fodormenta) 2. 16:30: Honfoglalás (erdei fenyő, zsálya, levendula + citrom, borsmenta) 3. 17:30: A jó magyar pálinkának nincsen párja (nyírfa, feketebors + citrom, pálinka, borsmenta)
 • 15:00-18:00: Légvár gyerekeknek
 • 18:00-tól: Mini disco: esti animátor program gyerekeknek a konferencia előtérben

  08.19: Hétfő:
 • 9:00-12:00-ig: Helyi kézműves vásár a lobbyban (termelői méz, textiláruk, préselt virág képeslapok, mézeskalács sütemény, kézműves csokivásár, kistermelői bio ivólevek, aszalványok, ásvány ékszerek, égetett fa díszek)
 • 15:00-17:00-ig: MiniZoo kitelepülése: kisállat simogató az udvaron (100-as szobák mellett a fűben) 6-8 kisállat: boa simogatásra, kaméleonok, sünök, vadászgörény, törpe nyuszik, tengeri malacok, szakállas agáma.
 • 17:30-21:00: Cat’s &Jazz zenés jazzest a Lobbyban Zolival és Ivettel https://catsandjazz.hu/

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mecsextrém

A Mecsextrém Park egy hatalmas "játszótér" kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Izgalmas, változatos lehetőségeket kínál, melyek között minden korosztály megtalálja a kedvére való programot. Kérd recepciós Kollégáinktól a 20%-os kedvezményre jogosító kuponunkat!

MecseXplorer

Az épület alsó szintjén található 140 m2-en a MecseXplorer interaktív kiállítás, mely érintőképernyős terminálok, digitális terepasztal, VR szemüvegek mellett hagyományos játékelemekkel egyaránt igyekszik bemutatni a Mecseket, mint a térség kiemelkedő természeti és turisztikai látványosságát. Látványos installációval jelenik meg a szervezett természetjárás témaköre, vagy akár a bányászat is (Betyár-tanya turistaház, Bányamodell). Fagyár mutatja be a fotoszintézis folyamatát, digitális terepasztalon pedig a madártávlatból barangolhatjuk be a Mecseket. A Mecsek Discovery Center telefonos applikációban a kiállításhoz és a közeli Mókus tanösvényhez egyaránt találunk további érdekes tartalmakat. A látogatóközpont a családokat, egyéni látogatókat a tanév ideje alatt hétvégi nyitva tartással várja szombat-vasárnap 10:00 és 16:00 között. A nyári szünidőben hosszabb nyitva tartással 10:00 – 18:00 között már szerdától vasárnapig látogatható. A kiállítás megtekintésének időigénye 1,5 – 2 óra.

Katica Tanya

A Katica Tanya szolgáltatásait elsősorban kisgyerekes családoknak ajánljuk, de minden korosztály számára tartalmas, természetközeli, aktív pihenést és szórakozást garantál. A hagyományos életmódot felelevenítő élményparadicsom Somogy megyében, a Zselic szívében, 10 hektáros területen várja a látogatókat, Sikondától ~72 kilométerre! Részletes információk: https://katicatanya.hu/

Püspökszentlászló

Kenutúrák a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságának szervezésében

Kenutúrák Gemencen A túrák Baja-Dunafürdőről indulnak, a Bárka Pihenőháztól, ami Sikondától ~80 km. Kenutúrák a Külső-Bédán A túrák Kölkedről, a Fehér Gólya Múzeumtól indulnak, ami Sikondától ~65 km. Dráva, Fekete-víz A túrák a szaporcai Ős-Dráva Látogatóközponttól indulnak, ami Sikondától ~57 km.
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként ajánlatainkról, akcióinkról!

Feliratkozásommal elfogadom a HRK Management GmbH hírlevél általános szerződési feltételeit. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható. Az említett személyes adatokat a hírlevél kiküldéséhez használjuk fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.